Pomoć

 

Kako se registrirati na portal?

Potrebno je kliknuti na "Registracija" i upisati sve tražene podatke, te kliknuti na "Registriraj se". U tom trenutku na e-mail koji je unesen prilikom registracije (e-mail korisnika) dolazi aktivacijski link koji je potrebno kliknuti da se provede aktivacija korisničkog računa.


 

Kako se prijaviti na portal?

Potrebno je kliknuti na "Prijava" i upisati e-mail korisnika i lozinku (podatke koji su upisani prilikom registracije), te kliknuti na "Prijavi se". Prijava na portal je uspješna ukoliko umjesto "Prijava" i "Registracija" piše "e-mail korisnika".


 

Kako besplatno kreirati oglas?

Potrebno je biti prijavljen na portalu i kliknuti na "Besplatno kreiraj oglas". Zatim upisati tražene podatke koji definiraju oglas, te kliknuti na "Kreiraj oglas". U tom trenutku na e-mail korisnika dolazi obavijest da je kreiran oglas, te koja je šifra oglasa. U ovom trenutku je oglas neaktivan (nevidljiv na portalu), te Grupolovcu dolazi obavijest o kreiranju novog oglasa.


 

Što se događa nakon što je korisnik besplatno kreirao oglas?

Grupolovac pregledava oglas i ukoliko nije u redu odbija ga. Ukoliko je oglas u redu, Grupolovac kontaktira tvrtke koje su relevantne za proizvod definiran u oglasu. Zatim odabere tvrtku koja za korisnike daje najbolje uvjete (najmanju nabavnu cijenu), uvjete navodi u oglasu, postavlja oglas aktivnim, te korisniku koji je kreirao oglas šalje e-mail da je oglas aktiviran i da se može prijaviti.


 

Kako se prijaviti na aktivan oglas?

Potrebno je biti prijavljen na portalu i kliknuti na "Prijavi se na oglas". Zatim se otvara stranica sa specifikacijom plaćanja, pri čemu je potrebno kliknuti na "Nastavi s plaćanjem". Otvara se stranica HT PAY WAY-a, na kojoj je potrebno ispuniti sve potrebne podatke i kliknuti na "Plati". Ukoliko je transakcija uspješno provedena, korisnik je prijavljen na oglas i na e-mail korisnika Grupolovac šalje račun.


 

Do kada traje oglas?

Trajanje oglasa je ograničeno vremenom i/ili maksimalnim brojem prijavljenih korisnika. Ti podaci su istaknuti u oglasu.


 

Što kad oglas istekne?

Kad oglas istekne Grupolovac svim korisnicima koji su prijavljeni na oglas na e-mail šalje kontakt podatke osobe iz tvrtke kojoj se trebaju javiti da kupe proizvod/uslugu iz oglasa. Također, kontakt osobi tvrtke na e-mail šalje popis svih korisnika koji su prijavljeni na oglas.


 

Kad završava uloga Grupolovca?

Nakon što je Grupolovac povezao sve korisnike koji su prijavljeni na određeni oglas sa kontakt osobom iz tvrtke koja daje najbolje uvjete (najmanju nabavnu cijenu) za proizvod/uslugu iz oglasa, uloga Grupolovca završava.


 

Što Grupolovac jamči korisniku?

Grupolovac jamči korisniku uštedu barem 5 puta veću od cijene prijave na oglas. Na primjer, ako je najniža trenutna tržišna cijena proizvoda/usluge iz oglasa 6000,00 kn, a cijena prijave na oglas je 100,00 kn, Grupolovac jamči cijenu koju će korisnik platiti za proizvod ne višu od 5400,00 kn. Znači, korisnik uplaćuje 100,00 kn prilikom prijave na oglas i 5400,00 kn tvrtci prilikom kupnje proizvoda/usluge. Ukupno je uplatio 5500,00 kn i uštedio je 500,00 kn (5 puta više nego je cijena prijave na oglas koja iznosi 100,00 kn).


 

Kad Grupolovac ne vraća novac korisniku?

Ukoliko korisnik odustane od kupnje, a zajamčena mu je ušteda barem 5 puta veća od cijene prijave, nema povrata novca od strane Grupolovca.


 

Kad Grupolovac vraća novac korisniku?

Povrat novca se jamči jedino ako korisnik ne ostvari uštedu barem 5 puta veću od cijene prijave na oglas. Na primjer, ako oglas istekne a mali je broj korisnika prijavljenih na oglas, te tvrtka ne odobri popust na kupnju proizvoda/usluge iz oglasa za tako mali broj korisnika.


 

Za kupnju kojih proizvoda/usluga se može koristiti portal Grupolovac?

Za kupnju proizvoda/usluga kapitalne vrijednosti veće od oko 5000 kn. Ukoliko korisnik besplatno kreira oglas za kupnju proizvoda/usluge čija je cijena bez popusta manja od oko 5000 kn, Grupolovac će takav oglas odbiti (neće ga postaviti aktivnim na portalu).