Primjer kreiranja oglasa za kupnju novog iPhone-a 11

Cijena prijave 25,00 kn
Broj prijavljenih korisnika: 0
Oglas traje do: 16.08.2020.
Maksimalan broj prijava: 100

Šifra: 17-06-2020-1

 

Pozdrav!

Ovo je primjer kreiranja oglasa za kupnju iPhone-a 11 (nemojte se na njega prijavljivati nego eventualno kreirajte novi).

 

Nakon što ste se registrirali i prijavili na portal potrebno je kliknuti na "Besplatno kreiraj oglas".

 

Kada se otvori stranica "Kreiranje oglasa" potrebno je popuniti sve podatke, na primjer:

Naslov: Kupnja novog iPhone-a 11

Opis: Za 10-ak dana ću u nekoj trgovini (s računom i garancijom) u Zagrebu kupiti novi iPhone 11. Ideja je da se ostali korisnici koji bi također u Zagrebu htjeli kupiti novi iPhone 11 grupiraju u ovoj grupi. Zatim se unutar grupe možemo dogovoriti gdje ćemo poslati upite za kupnju većeg broja mobitela iPhone 11 te tražiti popust na količinu. Što je veća količina mobitela koje želimo kupiti (što nas ima više u grupi), sigurno je veći i popust. Odabrati ćemo najbolju ponudu i otići kupiti mobitele.

Kategorija: Mobiteli

Lokacija: Cijela Hrvatska/ Grad Zagreb

Vrijeme trajanja oglasa: 10 dana

 

Zatim je potrebno kliknuti "Nisam robot" i "KREIRAJ OGLAS".

U tom trenutku na Vaš e-mail dolazi obavijest da je kreiran oglas, te koja je šifra oglasa. U ovom trenutku je oglas neaktivan (nevidljiv na portalu), te Grupolovcu dolazi obavijest o kreiranju novog oglasa. Ukoliko je oglas u redu, Grupolovac postavlja oglas aktivnim, te Vam šalje e-mail da je oglas aktivan i da se možete prijaviti.

Za prijavu na aktivni oglas potrebno je biti prijavljen na portalu i unutar aktivnog oglasa kliknuti na "Prijavi se na oglas". Zatim se otvara stranica sa specifikacijom plaćanja (cijena 25,00 HRK), pri čemu je potrebno kliknuti na "Nastavi s plaćanjem". Otvara se stranica HT PAY WAY-a, na kojoj je potrebno ispuniti sve potrebne podatke i kliknuti na "Plati". Ukoliko je transakcija uspješno provedena, sada ste prijavljeni na oglas i na Vaš e-mail Grupolovac šalje račun.

Svaki aktivni oglas osim cijene prijave i datuma do kada traje, prikazuje i broj prijavljenih korisnika. Važno je napomenuti da svaki korisnik koji je prijavljen na oglas vidi kontakt podatke (mobitel i e-mail) svih ostalih prijavljenih korisnika, te se svi mogu međusobno dopisivati i dogovarati buduću kupnju.

Ovo je bio samo jedan od niza primjera kako možete koristiti portal GRUPOLOVAC. Na sličan način možete kreirati oglase za: kupnju novog automobila, podizanje kredita u banci, kupnju stana u novogradnji, pretplatu na mobitel, internet i tv uslugu, smještaj u hotelu, kupnju novog namještaja, kupnju bijele tehnike, usluge arhitekta, kupnju zemljišta, kupnju dječjih kolica, kupnju novih strojeva, usluge odvjetnika, kupnja novog bicikla, kupnja novog glazbala, usluge keramičara, itd.

 

Vaš GRUPOLOVAC

 

« Natrag